Kevään 2023 kurssit ja workshopit

Kaikki kurssit pidetään viihtyisässä Tapanilan Kehomielikeskuksessa, osoite Päivöläntie 31.

TIISTAI

Qigong – meditatiivinen liikunta klo 17.30-18.30

Qigong on meditatiivista ja rentouttavaa liikuntaa ja kehonhuoltoa. Harjoitteet purkavat jännitystä ja stressiä sekä opettavat aktiivista rentoutumista liikkeen avulla. Monipuoliset harjoitteet pitävät sisällään erilaisia kehoa avaavia heilutuksia, venytyksiä, pyörityksia, hengitysharjoituksia sekä kehotietoisuus- ja rentoutumisharjoituksia. Kurssi sopii kaikille aikuisille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta. Harjoittelua voi tulla kokeilemaan yhden kerran ilmaiseksi. Qigong sopii aikuisille ihmisille, jotka haluavat rentoutua ja palautua rasityksesta, huoltaa kehoaan, purkaa stressiä, lisätä läsnäoloa, itsetuntemusta, kehollista taitoa sekä oman kehon tuntemusta.  

Katso tarkemmat tiedot dynamiksen sivuilta.

KESKIVIIKKO

Syvärentoutus peruskurssi klo 17.30-18.30

Rauhoita ja rentouta kehoa ja mieltä syvärentoutuksen avulla. Kurssilla opit useita tehokkaita tapoja alentaa stressiä ja lisätä levollisuutta. Teemme yksinkertaisia ja helppoja kehoa avaavia ja rentouttavia liikeharjoituksia, sekä hermostoa rauhoittavia hengitysharjoituksia. Harjoitus päättyy maaten tehtävään rentoutumiseen, jossa keho ja mieli lepäävät.

Katso tarkemmat tiedot kehomielen sivuilta

TORSTAI

Yiquan harjoitukset klo 18.30 – 19.30

Yiquan harjoitukset ovat sekä uusille että vanhoille harjoittelijoille yhteiset. Harjoituksissa tehdään yiquanin keskeisiä seisomis-, voimankoitto-, voiman räjäytys- ja liikkumisharjoituksia, sekä muita sovellettuja yiquan harjoituksia. Kaikki harjoitukset sovelletaan yksilöllisesti jokaisen harjoittelijan mukaan. Yiquanissa ei järjestetä erillistä peruskurssia, vaan harjoittelun voi aloittaa koska tahansa. Mitään ennakko-osaamista ei tarvita, saat kaiken tarvittavan opastuksen harjoituksissa. Näin ollen mitään kynnystä harjoittelun alottamiseksi ei ole, vaan voit liittyä mukaan koska tahansa. Uudet harjoittelijat ovat aina tervetulleita ryhmäämme.

Katso tarkemmat tiedot dynamiksen sivuilta.

Yiquan pariharjoittelu klo 19.30 – 20.30

Pariharjoittelu on tarkoitettu edistyneille yiquan harjoittelijoille.

WORKSHOPIT JA LEIRIT

18-19.2.2023 Kuopion yiquan ja qigong leiri, tarkemmat tiedot myöhemmin.